توجه توجه...

اطلاعیه مهم آموزشی

۰۲ بهمن ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۹۰۶ اخبار آموزشی
جدول زمانبندی ثبت نام نیمسال دوم 92-91 دانشکده روانشناسی ..
<?xml encoding="UTF-8">

« جدول زمانبندی ثبت نام نیمسال دوم 92-91 دانشکده روانشناسی »

« جدول شماره 2 »

246

دانشجویان ورودی 91

146

با توجه به آن که ثبت نام صرفاً به صورت اینتر نتی انجام می شود از مراجعه حضوری به دانشکده خودداری فرمایید .

قابل توجه دانشجویانیکه در نیمسال دوم 92-91 فقط تمدید پروژه دارند :

*دانشجویان مذکوردر صورتیکه پروپوزال مصوب ، سقف تحصیلی و معدل بالای 14 دارند می توانند جهت تمدید پروژه از تاریخ 15/12/91 لغایت 15/02/92 به کارشناس آموزشی گروه خود مراجعه نمایند.

*درصورت عدم تصویب پورپزال می بایست مرخصی اخذ نمایند.

*در صورت اتمام سقف تحصیلی و معدل زیر 14 ، جهت روشن شدن وضعیت تحصیلی به کارشناس گروه خود مراجعه نمایند.

*مراحل ثبت نام دانشجویان میهمان :

1- مراجعه به دبیرخانه واحد ( واقع در میدان هفت تیر خ کریمخان خ ایرانشهر نبش خ آذر شهر ساختمان ستادی واحد تهران جنوب ، نیم طبقه اول ) و اخذ تاییدیه و فرم های مربوطه ،

2- مراجعه به دانشکده در تاریخ 15/11/91 ، جهت پذیرش وتعریف شماره دانشجویی میهمان (همراه داشتن فرم های دریافتی ؛یک قطعه عکس و تصویر شناسنامه و کارت ملی به منظور پذیرش و تشکیل پرونده الزامی است .)

3-واریز شهریه به صورت اینترنتی ؛

4- مراجعه به مرکز کامپیوتر دانشکده بر حسب سال ورود ذکر شده در جدول فوق جهت باز شدن رکوردثبت نام

4- اقدام جهت انتخاب واحد اینترنتی بر حسب جدول زمانبندی

نحوه ثبت نام :

1-پرداخت شهریه و ثبت نام فقط از طریق اینترنت امکان پذیر است .

2-برای پرداخت شهریه به صورت اینترنتی قبلاً نسبت به افتتاح حساب و دریافت کارت بانکی اقدام و از طریق دستگاههای خود پرداز ، رمز اینتر نتی کارت خود را فعال کنید ( به منظور آگاهی از نحوه پرداخت شهریه   به آدرس http://enroll.azad.ac.i  مراجعه و بخش «دستور العمل پرداخت اینتر نتی » را مطالعه نمایید .

3- قبل از آغاز ثبت نام ها با مراجعه به آدرس یاد شده از فعال بودن کد کاربری ( username ) که همان شماره دانشجویی است و رمز عبور ( password) که همان سال تولد به همراه شماره شناسنامه شما می باشد مطمئن شوید .توصیه می شود از اولین اتصال به سایت ، نسبت به تغییر رمز عبور خود اقدام کنید .

4-دانشجویانی که به دلیل نقص گواهی فراغت از تحصیل، غیبت ، اخراجی ، سقف تحصیلی و... امکان انتخاب واحد ندارند ( غیر مجاز هستند ) ، لازم است دو روز قبل از زمان مقررثبت نام ، با مراجعه به اداره آموزش دانشکده نسبت به رفع مشکل خود اقدام کنند .

5-هنگام انتخاب واحد ،رعایت پیش نیازی دروس و سقف تعداد واحد انتخابی الزامی است. درصورت تخلف برابر مفاد آیین نامه آموزشی ، دروس غیر مجاز اخذ شده ، حذف خواهد شد. . شهریه مسترد نمی شود .

6-شروع کلاسهای نیمسال دوم 92-91  روزشنبه مورخ 21/11/91 خواهد بود .

نکته مهم1 :  کلاسهای دانشجویان رشته های تکنولوژی آموزشی آموزش ابتدایی و مشاوره و راهنمایی در مرکز جمالزاده به آدرس : بلوار کشاورز ابتدایی خیابان جمالزاده تشکیل خواهد شد.

نکته مهم 2 : کلیه امتحانات پایان ترم در مرکز یک روانشناسی مرکز هشت (خیابان سازمان آب) برگزار خواهد شد.

نکته مهم3 : با توجه به عدم امکان تغییر کد کلاس ها در زمان حذف و اضافه مقتضی است دانشجویان محترم در زمان ثبت دروس انتخابی با دقت کافی عمل نمایند.

*نکته مهم 4 : : با توجه به احتمال عدم ارائه بسیاری از واحدهای درسی در دوره تابستان، مقتضی است دروس خود را در نیمسال اول و دوم بر این مبنا انتخاب نمایند و حتی الامکان دوره های تابستان را در برنامه ریزی های خود در نظر نگیرند

نکته مهم 5 : کلیه دانشجویان موظف هستند بعد از تاریخ 15/12/91 مجددا پرینت ثبت نام اخذ نمایند.

زمان حذف و اضافه

روز