اطلاعیه مهم

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم ( اطلاعیه مهم )

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۰ کد : ۱۱۶۱۰ اخبار دانشکده اخبار دانشجویی

اطلاعیه صندوق رفاه دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند:

پیرو تفاهم نامه منعقده با بانک ملی ایران دانشجویان می توانند علاوه بر استفاده از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان واحد از تسهیلات بانکی با رعایت مقررات و با معرفی نامه دانشگاه استفاده نمایند.

دانشجویان جهت ثبت نام می توانند فرم خام درخواست وام بانک ملی (موجود در سایت دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب) را از سایت دریافت نموده و پس از تکمیل آن را به صندوق رفاه دانشجویی مستقر در دانشکده محل تحصیل تحویل نمایند.

• مهلت ثبت نام دانشجویان متقاضی حداکثر تا پایان وقت اداری ۲۶/۰۱/۹۶ می باشد.
  • با توجه به اینکه دانشگاه صرفاٌ به عنوان معرف نسبت به معرفی دانشجواقدام می نماید ارائه مدرک مربوط به ضامن و مدارک مورد نیاز بانک به عهده متقاضی می باشدلازم به ذکر است این درخواست به منزله پرداخت قطعی وام نیست و منوط به وجود اعتبار وتایید توسط بانک ملی می باشد.

مقطع تحصیلی

مبلغ وام

تعداد سهمیه

دکتری

۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۱۵% کل دانشجویان

کارشناسی ارشد

۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۲۰% کل دانشجویان

کارشناسی

۲۵،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۱۰% کل دانشجویان

یکبار در طول مدت تحصیل

تبصره ۱: با توجه به محدودیت برای معرفی دانشجویان، اولویت استفاده از تسهیلات مذکور با دانشجویان سال آخر می باشد. لازم به ذکر می باشد پس از اتمام سهمیه، به درخواستهای بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد.

/file/download/news/1491625152-ailviewer.jpg