مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس

۰۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۳ کد : ۱۰۸۳۹ اخبار دانشکده اخبار فرهنگی

گرامیداشت هفته دفاع مقدس

مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس به همت ریاست محترم و اداره امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده روانشناسی و باحضورمعاون محترم دانشجویی و اساتید و کارکنان محترم و دانشجویان گرامی در روز سه شنبه مورخ ۰۶/‏۰۷/‏۹۵‬ در محوطه و آمفی تئاتردانشکده برگزار گردید.بر پایه این گزارش در ابتدای این مراسم سرودهای ملی و حماسی و زیبای دفاع مقدس توسط گروه موزیک و سرود ارتش جمهوری اسلامی ایران در محوطه سبز دانشکده نواخته شد و مورد استقبال فراوان دانشجویان و اساتید محترم قرار گرفت در حاشیه این مراسم با شکوه، نمایشگاه کتاب با موضوعات هشت سال دفاع مقدس همراه با پوسترهای مرتبط با صحنه های جنگ و دفاع از حریم ایران اسلامی در طول مراسم مورد بازدید حضار قرار گرفت. سپس سرکار خانم دکتر احمدی ریاست محترم دانشکده ضمن خیر مقدم با اشاره به بیانات رهبر عظیم الشان و قدردانی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در این خصوص سخنرانی کوتاهی ایراد فرمودند.سپس جناب آقای دکتر منشادی یکی از فرماندهان عملیات بیت المقدس با سخنرانی خود همراه با پاورپوینت با توضیحات ارزنده پیامدها و آسیب های جنگ را بر شمردند و علت جنگ را تشریح و علت پیروزی ما در جنگ را به تصویر کشیدند. در پایان مراسم با پخش کلیپ های فتح خرمشهر و عملیات بیت المقدس و سرودهای زیبا از حضار پذیرایی گردید.